PARTIA DEMOKRATIKE DEGA SHKODËR PËRMES NJË DEKLARATE PËR SHTYP DËNOI KONTROLLET E USHTRUARA NGA POLICIA NË DISA BANESA NË POSTRIBË DHE SHKODËR DITËN E SOTME.

ZËDHËNËSJA E PARTISË DEMOKRATIKE JESMINA LICI SHPREHET SE KA ARDHUR KOHA QË QYTETARËT TË KUPTOJNË SE KUSH E DREJTON VENDIN.