ZHVILLOHET MBLEDHJA E SHTABIT TE EMERGJENCAVE PER RESHJET E BORES DHE NGRICAT

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/ttFvcKRG8sM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
LAJMET E FUNDIT NE KOHE REALE