Perfundon procesi i numerimit per bordin e universitetit te Shkodres.

Nder 5 kandidatet studentet kane votuar me vota me dhume 3 prej tyre Peter Saraçi, Arjet Pervizi dhe Ted Paço.

Keto tre emra do te shkojne ne Tirane dhe njeri prej tyre sipas rregullores do te perzgjidhet nga ministria e arsimit.