Imzot Massafra ka bekuar kishën e Thethit pas punimeve të restaurimit, dhe ka vizituar famullinë e Bregut të Lumit. Më poshtë mund të shihni një foto-galeri me pamje nga kremtimi i meshës në ambjentet e kishës së restauruar por dhe momentin kur Massafra bekon vendin e shenjtë.