Moti i përkeqësuar dhe era e fortë kanë pezulluar lundrimin detar prej dy ditësh.

Trageti i linjës Vlorë-Brindisi nuk është nisur edhe sot në mëngjes drejt vendit fqinj.

Lundrimi detar është pezulluar që dje në Vlorë, ndërkohë që nuk është lejuar që të dalë asnjë nga mjetet për lundrim.