Teatri “Migjeni” do të jetë mikëpritës I koncertit “Perlat e muzikës popullore të Malit të zi” I cili so të sjellë në Shkodër emrat më të njohur rë muzikës malazeze.

Në një deklaratë për media organizatorja e këtij koncerti tregon pritshmëritë e saj ndaj qytetit të Shkodrës. Në këtë koncert synohet prezantimi I pakicave në aktivizimet e tyre dhe te nxjerrin sa më shumë në pah vlerat e tyre kulturore. Qellimi I koncertit “Perlat e muzikës popullore të malit të zi” është arritja e sa më shumë bashkëpunimeve me vendet e tjera . Koncerti “Perlat e muzikës popullore të Malit të zi” do të zhvillohet në datën 8 qershor në orën 19:00 në teatrin “Migjeni”.

PUBLICITET