Reshjet e dendura të shiut shkaktuan përmbytje në qytetin turistik të Turqisë, Bodrum, në Detin Egje. Ujërat e rrëmbyeshëm morën çdo gjë para vetes në rrugët nga qendra e Bodrumit ndërsa për përmasat e përmbytjeve më së miri flasin automjetet e përmbysura dhe të shkatërruara plotësisht.

Disa automjete nga parkingu në bregdet përfunduan në det. Ndërtesat rezidenciale dhe komerciale në qendër të qytetit janë përmbytur dhe rrugët u mbuluan me baltë dhe mbeturina, të cilat u shkaktuan nga përmbytjet.

Autoritetet filluan pastrimin e rrugëve dhe ndërtesave mëngjesin e sotëm. Zjarrfikësit shpëtuan një burrë dhe një grua, automjeti i të cilëve përfundoi në det. Agjencitë përgjegjëse pritet të përcaktojnë dëmet e shkaktuara nga përmbytjet e natës së fundit