Monika Kryemadhi ka shkuar në Shkoder ku prej ditësh ky qytet është duke vuajtur përmbytjet në disa zona kyçe.

Kryetarja e LSI-së, e shoqëruar nga Luan Rama dhe disa deputetë të qarkut u prit nga disa banorë të cilëve u tha se ka ardhur të solidarizohet si motër.

Kryemadhi edhe pse deklaroi se nuk donte të bënte politikë me këtë çështje, u shpreh se qeveria “Rama” duhet të marrë përgjegjësitë.

PUBLICITET