Një stuhi e madhe ka goditur ishullin e Maltës, me erëra që arrijnë deri në 100 kilometra në orë.

Ashtu siç tregon kjo video e regjistruar nga një shofer me smartphonin e tij, disa kalimtarë kanë sfiduar forcën e erës dhe të ujit për të mbledhur peshqit, që kishin përfunduar në rrugë, për shkak të dallgëve gjigande që kanë rënë në lungomare.

https://video.repubblica.it/mondo/malta-piovono-pesci-in-strada-i-passanti-sfidano-le-onde-giganti-per-recuperarli/327894/328493