Pezullohen 4 drejtues dhe specialistë të Drejtorisë së Përgjithshme të Taksave Vendore ne Fier

Burime konfirmojnë se Kryetari i Bashkisë ka pezulluar 4 zyrtarët pas ankesave për mungesë etike në komunikimin

Mësohet se janë gjetur edhe parregullsi në faturime ndaj biznesit.Mësohet se ndaj te pezulluarve ka nisur procedura disiplinore per shkelje ne kryerjen e detyres.