Rrjeti i amortizuar, mungese te energjise elektrike, luhatje te tensionit, këto janë problematikat më të cilat hasen prej vitesh banorët e fshatit pistull të njësisë administrative hajmel në bashkinë vaudejës.

Me tu afruar stina e dimrit banorët janë të detyruar të mbesin në errrësirë të plotë. Madje ata thonë se në raste stuhie u rrezikohet dhe jeta.

Nje fshat i cili paguan rregullisht faturat e energjise elektrike por qe po perballet me nje neglizhence te punonjesve te oshee te cilet nuk kryejne sherbimin dhe as nuk mirembajne rrjetin e amortizuar te furnizimit me energji elektrike.

Banoret te revoltuar kerkuar oshee te nderhyje sa me pare pasi situata eshte e papranushme.

Banoret drejtohen shtetit nepermjet medias si e vetmia mundesi per te bindur drejtuesit e OSHEE qe te hedhin syte edhe ndaj kesaj zone e cila po perballet me nje situate aspak normale,

kur ende skemi hyre ne stinen e dimrit dhe banoret sot vuajne mungesen e energjise elektrike.