Ky është momenti kur një polici vendosi që të linte për një çast profesionin e tij dhe për tu argëtuar me disa vajza në rrugë.

Polici holandez kishte shokuar të gjithë, kur filloi të bëjë disa lëvizje interesante në qendër të qytetit ndërsa po festonin ditën e mbretit. Jaimy-Lee që ishte dëshmitare e këtij rasti, filmoi këtë moment interesant, ndërsa videon që e ka publikuar në internet është pëlqyer mjaft.