Dy policë ishin në një aksion të përbashkët për arrestimin e një burri në Florida.

Por gafa e njërit prej policëve është kapur nga një kalimtar.
Të identifikuar vetëm si E. Rodriguez dhe G. Casiano, dy oficerët po arrestonin 26-vjeçarin Riboberto Castillo, i cili ishte nën ndikimin e kokainës.

Castillo në mënyrë të dëshpëruar po përpiqej të shpëtonte, ndaj njëri prej policëve nxori pistoletën elektrike.

Por në vend që të qëllonte të arrestuarin, goditi kolegun e tij.
Polici bie menjëherë në asfalt nga tronditja e pistoletës elektrike.