Policia bashkiake e mbeshtetur nga policia e shtetit dhe AKU kane nisur nje aksion per lirimin e hapesirave publike.

Efektivet po lirojne hapesirat e zena ne lagjen Rus deri tek busti i Preke Calit. Rruga por edhe trotuaret e zena po lirohen pas ankesave te shumta nga qytetaret.