Dy shqiptare O. D. dhe O. F. u arrestuan në dhjetor 2016, për trafik droge dhe armëmbajtje pa leje, por u lanë të lirë me kusht.

Pasi dolën nga qelitë, ata janë zhdukur duke humbur gjurmët.
Policia angleze shpall në kërkim dy të rinj shqiptarë për armëmbajtje pa leje.

Ata u arrestuan në dhjetor 2016, për trafik droge dhe armëmbajtje pa leje, por u lanë të lirë me kusht. Pasi dolën nga qelitë, ata janë zhdukur duke humbur gjurmët.

Dy të rinjtë shqiptarë ishin pjesë e grupi kriminal që vepronte në Britaninë e Madhe. Policia e Brighton kërkon ndihmën e publikut për të ndihmuar në dhënien e informacioneve që mund të çojnë në identifikimin e vendndodhjes së dy shqiptarëve.