Xhisiela Maloku bashkë me familjen e saj është marrë në mbrojtje nga policia.

Megjithëse edhe më herët është thënë se vajza ishte vendosur në mbrojtjen e policisë, komisariati i Krujës ka vendosur të shtojë masat e sigurisë për të dhe familjen e saj.

Xhisiela Maloku deklaroi më herët se donte mbështetjen e Policisë për ta mbrojtur nga opozita.

Masa e sigurisë vjen pasi natën e shkuar u vendos lëndë shpërthyese pranë banesës së saj, pa shkaktuar dëme materiale.

Policia thotë se “rreth orës 23:30 në cepin e oborrit që lidh banesat e shtetasve B.Muça dhe R.Muça, vëllezër me njëri-tjetrin është hedhur nga rruga dhe ka shpërthyer një sasi e vogël lënde plasëse”.

Ndërkohë burimet bëjnë të ditur se shtetasi R. Muça është gjyshi i i Xhisiela Malokut.

Nuk dihet nëse Xhisiela banon ende në banesën e gjyshit të saj, pasi pas ngjarjes ajo ka marrë urdhër mbrojtje nga policia. Por fatmirësisht nga shpërthimi nuk ka të lënduar dhe as dëme materiale