Një zjarr i madh ka shpërthyer pranë staneve të Qelzës në Pukë.

Zjarri po shpërndahet me shpejtësi nga era. Në zonë ndodhet forca të shumta policie që në këtë moment ishte duke kontrolluar për parcela të mbjella me kanabis.

Priten zjarrfikësit dhe forca të tjera për të izoluar vatrën e zjarrit.