Politikani Vittorio Sgarbi ka reaguar për ndihmën që po i ofron Shqipëria vendit të tij Italisë.

“Kjo është Evropa që duam. Nderim për Edi Ramën dhe njerëzit e tij”, ka shkruar Vittorio Sgarbi.

Kujtojmë që ai ka qenë i martuar me një artiste shqiptare të muzikës lirike dhe kanë një vajzë bashkë, e cila jeton mes Shqipërisë dhe Italisë.

Gjithashtu ka vizituar vendin tonë dhe është një fans i pasurive të saj natyrore.