Agim Kajmaku dorëzon zyrtarisht në policinë shkencore shenjat e gishtave. Pas letrës së dërguar në adresën bashkia Vorë, e njëjta letër është dërguar më pas në adresën e tij në Prezë.

Prokuroria e Përgjithshme dhe Njësia e Dekriminalizimit ka administruar gjurmët e gishtërinjeve më datë 3 shtator pas orarit zyrtar.

Këto gjurmë do të krahasohen me ato që pritet të mbërrijnë nga Greqia ku është dërguar letërporosia me herët gjurmët e gishtërinjëve u administruan nga të dhënat biomtrike.