BERISHA: NËSE KA SHKELJE PËR FATURAT E ENERGJISË DO KETË MASA PËR PUNONJËSIT. Nderrimi i kuponave te kartave te identitetit dhe pasaportave biometrike me vendim te qeverise ka bere qe shume persona te kene blere kupona qe nuk jane vene ne perdorim dhe mungese ne zyrat e postes per kuponat e rinj.

Ne lidhje me problemin e pagesave te faturave te energjise elektrike prane postes Berisha shprehet. Viti 2014 ka qene nje vit i suksesshem per zyren e postes shqiptare ne Shkoder pasi ka realizuar planin ne masen 101 %. Per vitin 2015 posta ka shtuar dy sherbimet ate te dhenies se ndihmes ekonomike per 780 familje dhe shtesen e kempit per 2600 persona.

[iframe width=”300″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/QcTWJNa03d8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
PUBLICITET