Një patrullë e Guardia di Rocca, dje gjatë një shërbimi monitorimi, vuri re lëvizjet e çuditshme të dy të rinjve.

Njëri ishte me një motor me targa nga Italia dhe ishte gati të shiste drogë një tjetri, i cili ishte në bordin e një makine me targa të San Marino.

Policia ndoqi një shqiptar prej 28 vjeç të cilit ju gjet e fshehur një sasi e vogël kokaine, të mbështjellë me celofan, e gatshme për tu shitur.

Droga u konfiskua, ndërsa ndiqet penalisht në gjendje të lirë.