Presidenti Ilir Meta, i shoqëruar edhe nga dy fëmijët e tij, Era dhe Besar, ka festuar ditën e sotme festat e fundvitit me fëmijët pa kujdes prindëror të Fshatit SOS.

Me rastin e festave të fundvitit, presidenti Meta ka shtruar një drekë për fëmijët e fshatit SOS.

Duke mbajtur një fjalë të shkurtër në këtë aktivitet, presidenti Meta uroi përzemërsisht Vitin e Ri 2019 atyre dhe të gjithë fëmijëve të Shqipërisë.