Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka zhvilluar një takim me numrin 2 të qeverisë së SHBA-së, Sekretarin e Shtetit, Mike Pompeo.

‘Shumë i lumtur të isha sot në krah të Sekretarit të Shtetit, Mike Pompeo gjatë Mëngjesit të Lutjeve në Uashington.

Folëm për partneritetin e shkëlqyer të dy vendeve tona dhe rëndësinë e forcimit të sigurisë dhe stabilitetit në rajonin tonë.

Zoti e bekoftë miqësinë shqiptaro-amerikane!’, shkruan Presidenti Ilir Meta më Facebook.