Prokuroria sekuestron audiopërgjimin e publikuar në një media afër Partisë Demokratike ku janë të përfshirë ish-kreu u KQZ-së Denar Biba dhe gjyqtari i Strsburgut Ledio Bianku.

Pritet që javën e ardhshme të dy protagonistët të merren në pyetje