Poetja Arjola Zadrima ka sjellë për publikun vepren e saj të dyte të titulluar “Carpe Diem”, një bashkëpunim me forografen Iden Temali. Libri vjen risi në Shkodër, ku në të lëxuesi mund të shijojë poezitë postmodene të ilustruara me fotografi.

Autorja e veprës shprehet se ky vellim poetic percjell mesazhe nga më njerzoret dhe humanet e deri ato të sakrificës.

Në promovimin e librit morën pjesë shkrimtarë, miq dhe kolegë të poetes zadrima.
Në këtë libër cdokush mund të gjejë veten e tij përmes mesazheve që vepra transmeton.

Poetja është pritur mjaft mirë nga publiku me librin e saj të parë“a ban me lshue pak rruge”, për të cilin është ndëruar me çmimin fitues “penda e kristaltë”.

Poetja Arjola Zadrima spikat per instrumentariumin e pasun poetik, vargjet përplot ndjenja, duke u shfaqur me karakteristikat e poezie të re, moderne.