Jane mesuar emrat e 16 të arrestuarve gjatë protestës së opozitës, ndërsa masa e sigurisë ndaj tyre do të jepet nesër në orën 10:00.

Mësohet se të arrestuarit janë Florenc Hoxha, Naim Haxhiu, Emnauel Nallbani, Andon Gjini, Resul Daci, Suzana Dimushi, David Linati, Hasan Jakupi, Ilir Hamedini, Festim Taku, Sajmir Rexhepi, Mitat Fieraku, Lefter Jakupi, Ndue Tuci, Pëllumb Sheluka, Veljan Dine.

Gjithashtu mësohet se policia ka arrestuar edhe 3 persona të tjerë duke iu shtuar listës së 16 të arrestuarve dhe e çuar numrin në total në 19. Gjithashtu policia vijon verifikimet për aktet e dhunës.

Të arrestuarit akuzohen për veprat penale “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së rendit publik”, “Goditje për shkak të detyrës”, “Shkatërrimi i pronës” dhe “Prishja e qetësisë publike”.