Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla doli në një konferencë për mediat pas protestës së studentëve para institucionit që drejton. Të pranishëm kanë qenë edhe rektorët dhe dekanët e fakulteteve që kanë zhvilluar një takim me Nikollën.

Me respektin për të dëgjuar studentët. Iu kërkova studentëve të komunikoj për të ndarë sy më sy shqetësimet dhe për tu dhënë përgjigjet, por nuk kanë pranuar, kanë dashur komunikim në shesh.

Studentët kanë adresuar një kërkesë kërkojë përmirësim të tarifave dhe përmirësim të kushteve”tha ministrja.