Banorët e Astirit kanë zhvilluar sot ditën e 29-të të protestës te Unaza e Re.

Banorët kanë bllokuar edhe sot rrugën, ndërkohë që në krye të tyre është kryedemokrati Lulzim Basha por edhe të tjerë deputetë të PD. PD i është bashkuar që nga fillimi kësaj proteste, të banorëve që kundërshtojnë ndërtimin e Unazës së Madhe të Tiranës.

I pranishëm në këtë protestë, ishte kryedemokrati Lulzim Basha e quajti megaaferë projektin për ndërtimin e Unazës së Madhe të Tiranës dhe tha se prokuroria e drejtuar nga Arta Marku, nuk ka vepruar megjithëse janë kryer vepra penale.