Kryeministri Edi Rama ka reaguar lidhur me protestën e sotme në Rrugën e Kombit ku protestuesit i vunë flakën dhe dëmtuan strukturën ku makinat paguanin tarifën e kalimit.

“Dhuna barbare mbi pronën e përbashkët dhe reagimi i dhunshëm ndaj forcave të rendit në Kukës, do të marrin përgjigjen e merituar me të gjithë fuqinë e ligjit mbi këdo që ka ngritur dorën e paligjshmërisë!

Ta harrojnë dhunuesit e frymëzuesit e tyre se i’a dalin dot mbi ligjin!”