Kryeministri i vendit, Edi Rama, ka nisur ditën me një videoinformacion nga qarku Elbasanit.

Në video jepet informacion mbi kantieret e Programit Kombëtar “300 Qendra Shëndetësore”.

Vetëm brenda një viti në qarkut e Elbasanit janë rikonstruktuar 7 qëndra shëndetsore. Bëhet fjale për qendrën: 28 Nëntori, Çlirimi, Emin Matraxhiu, Haxhias, Tregan, Fushë-Studentë dhe Labinot Mal. Puna vazhdon…