Kur përmendim fjalën “ishull” gjithmonë na bie ndërmend dielli, rëra, oqeani dhe pemët e palmave.

Por sipas një studimi të bërë nga agjencia “Travel&Leisure” formula e vetme për përkufizimin e parajsës nuk ekziston.

Bazuar në aktivitetet, atraksionet natyrore, plazhet, ushqimi e mikpritja, mijëra udhëtim-dashës kanë votuar për ishuljt e tyre të preferuar në botë.

Mes shumë votash të dhëna për Hauain, Bora Boran apo Tahitin, ishulli indonezian Java mori vendin e parë.

Pamjet e mrekullueshme i shihni në fotogalerinë më poshtë:

PUBLICITET