Bashkia e Shkodrës starton me një nismë të rë në “Për Familjen” në lagjen nr. 4 të qytetit.

Nga dita e sotme, do të ketë një shërbim të ri mence për fëmijët, kryesisht të komunitetit rom.

Iniciativa mundësohet me #FoodBank dhe #FondacioniFjala, të cilët bashkëpunojnë prej vitesh me #BashkiaShkoder.

Do të jenë rreth 30 fëmijë, të cilët çdo ditë do të shërbehen me një vakt- drekë ose darkë, përveç mundësive të tjera që ofron kjo qendër.