Në vazhdim të aktiviteteve në kuadër të Ditës Ndërkombëtare për Familjen, organizuar nga Bashkia Shkodër, pasditen e së merkures

Bashkia e Shkodrës organizoi një takim prezantues dhe konsultues me komunitetin e zonës te Projektit Qendra Multifuksionale në fshatin Shtoj i Vjetër, në Njësinë Administrative Rrethina.

Ne Qendren Multifuksionale pritet te ofrohen sherbime psikosociale per femijet, personat me aftesi ndryshe, per familjet ne veshtiresi ne zonen qe mbulon, sherbime shendetesore, etj.

Ne kete projekt Bashkia e Shkodres do ta zbatoj ne bashkepunim me organizaten ë.vision e cila eshte aktive ne kete zone.

 

PUBLICITET