Një 32-vjeçar shqiptar ka rënë në prangat e policisë pasi në automjetin me të cilin po udëhtonte u gjetën 41 pako me 43 kg 800 gram marijuanë.

Operacioni u bë në një rrugë periferike të Janinës në kufirin greko-shqiptar. Policia ndaloi një mjet që vinte nga kufiri i gjelbër dhe me ndihmën e qenit nuhatës zbuloi lwndwn narkotike brenda tij.