Biznese qe mbyllen çdo ditë, që funksionojnë në prag të mbijetesës por dhe të tjerë që hapen.

Panorama për biznesin e vogël dhe atë të mesëm në Shqipëri shfaqet e zymtë. Shifrat janë alarmante.

Shoqata e Biznesit: Gjatë katër viteve janë mbyllur 92 mijë biznese.

Shume prej qytetareve qe kane një biznes kane frike te flasin përballë kamerave.

E ata që guxojnë thonë se janë në ditët e tyre më të vështira.

Biznesi: Ishte 100 mijë lekë, 400 mijë lekë sot.

Arsyet lidhen me taksat.

Tregtare: E kam pak se kam pasur.

Por ka dhe nga ata që thonë se taksat nuk janë rritur.

Shoqata e biznesit: Janë 34 taksa. Pra jemi vendi me numrin më të madh të taksave.

Po kryetari i shoqatës se biznesit të mesëm dhe të ulët sjell dhe shifra konkrete ta taksave që paguan një biznes.