Qeveria do të ndërrmarrë një nismë për të zbutur varfërinë por dhe për të lehtësuar listat e atyre që janë me ndihmë ekonomike.

Do të japë 55 mijë lekë të vjetra për çdo kend që del nga ndihma ekonomike dhe është gati të trajnohet në një kurs profesional.

Rama: Cilido që del nga ndihma ekonomike dhe është fizikisht i aftë për punë ne jemi gati që ta mbështesim që të fillojë një punë nëse ka vullnetin dhe një minimum dije për punë, ose ti japim mundësinë e një trajnimi.

Dua të ritheksoj sot që qeveria jep 55 mijë lekë të vjetra, që është mesataraje ndihmës ekonomike për çdo kënd që del nga ndihma ekonomike dhe është gati të trajnohet.

 

LAJMET E FUNDIT NE KOHE REALE