PRINDERIT KUNDËR LARGIMIT, FËMIJET JANË PROBLEMATIKË. Largimi i mësueses Suela Pirani nga shkolla 9 vjeçare “Prekë Gjoni” në Bajzë ka sjellë reagimin dhe të komuniteti e prindërve të vetë fëmijeve që frekuentojnë këtë shkollës.

Të gjithë janë shprehur njëzërazi së dalin në mbrojtje të mesueses dhe kërkojnë rikthimin e saj.

[iframe width=”300″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/_a-awliwU7E” frameborder=”0″ allowfullscreen ]