Kryeministri Edi Rama dhe ish-ministri Xhafaj janë larguar nga ministria e Brendshme pas 25 minutash, nga momenti kur shefi i qeverisë u fut së bashku me Sandër Lleshin.

Pas dorëzimit të detyrës nga Xhafaj dhe prezantimit me stafin, Rama dhe ish-ministri u larguan, ndërsa Lleshi po vijon takimin me drejtorin e policisë, Veliu.