Është bërë e përditshme dhe nuk kishte si të mungonin ‘fjalët e shenjta nga kryeministri Edi Rama mëngjesin e kësaj të premte.

Ai ka zgjedhur fjalët e filozofit Imam Gazaliu, për të cilat flet për vendime të vështira, siç kreu i qeverisë shprehet se e ka pasur gjatë periudhës së pandemisë.

“Disa kthesa janë shumë të vështira, por duhet të merren për të vazhduar rrugën”, shkruan Rama.