Kryeministri Edi Rama, iu ka uruar “Mirëmëngjesi ndjekësve të tij në Facebook, me disa pamje nga tekstet e reja shkollore që janë shpërndarë nëpër shkolla.

Në videon e shpërndarë nga Rama, shfaqet edhe ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, ku mes të tjerash, thotë se një shoqëri e arsimuar është një shoqëri që integrohet më kollaj në BE.

“MIRËMËNGJES

dhe me kënaqësinë besoj legjitime, për transformimin rrënjësor të teksteve të shkollës, ju sugjeroj ta shihni këtë prezantim kuptimplotë dhe ju uroj një ditë të mbarë.”-shkruan Rama.