Kryetarja e Platformës së bashkëqeverisjes me qytetarët, Elisa Spiropali ka folur pas mbledhjes së kryesisë së PS.

Spiropali u shpreh se ka një degradim të marrëdhënies pushtet lokal me qytetarët dhe po bëhet një analizë e punës së drejtorëve dhe qeverisjes në territor. Deputetja e PS tha se janë shkarkuar kryetarë degësh të PS, por nuk bëri të ditur emrat e tyre.

“Ka një degradim të marrëdhënies pushtet lokal-qytetarë dhe po bëhet analizë e punës së drejtorëve dhe e qeverisjes në territor.

Ne kemi shkarkuar kryetarë degësh të PS, por nuk e kam listën. Ajo do bëhet prezente më vonë” – tha Spiropali.

Vijon…