Rama :Nëse nuk dalim forcë e parë, unë iki nga politika

Kreu i PS-së dhe kryeministri Edi Rama ka bërë një deklaratë ‘bombë’. Duke folur në Top Story, Rama u shpreh se nëse PS-ja nuk do të dalë forcë e parë në zgjedhjet e 25 qershorit ai do të ikë nga politika. ‘Nëse ne, PS-ja nuk do të dalim forcë e parë në zgjedhjet e 25 qershorit, unë jap dorëheqjen dhe iki nga politika’, tha Rama.

PUBLICITET