Kryeministri i vendit Edi Rama me anë të një statusi në Twitter ka paralajmëruar një ‘video live’ në rrjetet e tij sociale.

Komunikimi i kryeministrit do të mbahet ditën e nesërme në orën 10:30.

Sipas njoftimit të kryeministrit Rama, në komunikim do të diskutohet për buxhetin e vitit të ardhshëm dhe për politikat e reja sociale.

Diskutime të frytshme për buxhetin 2019. Ulje taksash. Rritje pagash në arsim, shëndetësi, ushtri. Dhe një risi shumë domethënëse: Një politikë e re sociale që as mendohej dot pa ndërmarrë reformat e dhimbshme shtetbërëse. Më shumë për këtë nesër në 10.30.

Postimi i Ramës në Twitter:

Diskutime të frytshme për buxhetin 2019Ulje taksash. Rritje pagash në arsim, shëndetësi, ushtri. Dhe një risi shumë domethënëse

Një politikë e re sociale që as mendohej dot pa ndërmarrë reformat e dhimbshme shtetbërëse. Më shumë për këtë nesër në 10.30 fb/twitter/insta live.