Kryeministri Edi Rama ka vijuar me postimet e tij në rubrikën “Mirëmëngjes” në Facebook. Sot, Rama ka publikuar një video informacion, lidhur me investimet e fundit në industrinë e ferrokromit përgjatë 5 viteve të qeverisjes së socialistëve.

Në video thuhet se në 3 vite, janë investuar rreth 28 milionë euro, në këto biznese.

Postimi i plotë

Mirëmëngjes dhe me këtë videoinformacion se si investimet në 5 vitet e fundit kanë rimëkëmbur industrinë e ferrokromit duke rritur punësimin dhe ekonominë lokale e kombëtare, ju uroj një ditë të mbarë.