Kryeministri Edi Rama në mbledhjen e organizuar mes kabinetit të tij qeveritar, studenteve, pedagogëve, rektorëve dhe dekanëve, në diskutimet të paktit për univeristetit është kthyer në replika nga publiku.

Në fjalën e tij, si përgjigje për një nga pedagogët e pranishëm në takim, Rama u shpreh se e gjithë përgjegjësia u takon pedagogëve, ndërsa shtoi se kjo ‘shfaqje me shumë fytyra nuk po mbaron’.