Kryeministri Rama e ka nisur ditën me një krahasim mbi situatën kriminale në Shqipëri gjatë viteve të fundit.

Përmes një postimi në Facebook ai ka shpërndarë statistika sipas Policisë së Shtetit.

Më 2012 janë shënuar 126 vrasje ndërkohë që në 2019 u shënuan 58.

Postimi i plotë

Mirëmëngjesi dhe me këto shifra që tregojnë sa shumë kanë harruar disa që flasin për rritje të krimit (ndërkohë që nuk po vendos 2020-ën sepse shifra është ende më shumë domethënëse, po meqë viti s’ka mbaruar akoma), ju uroj një ditë të mbarë.