Kryeministri Edi Rama përmes një postimi në Facebook njofton se është miratuar financimi i rindërtimit të 50 shkollave, 6 kopshteve, 52 terreneve sportive, 1 Pallati Sporti dhe një fushe sportive të përmasave olimpike.

Shefi i qeverisë e ka publikuar në Facebook hartën me qytetet në të cilat do të investohet për rindërtim shkollash, kopshtesh dhe terrenesh sportive.

Me hartën e miratuar për financimin e rindërtimit këtë vit të 50 shkollave, 6 kopshteve, 52 terreneve sportive,

1 Pallati Sporti dhe një fushe sportive të përmasave olimpike, ju uroj një javë të mbarë“-shkruan Kryeministri Rama.