Puka, ka qenë fokusi i kryeministri Edi Rama në rubrikën e mëngjesit.

Në profilin e tij në rrjetet sociale, Rama ka vënë në dukje transformimin se këtij qytetit në kuadër të Rilindjes Urbane. Ky rikonstruksion përfshirën rimodelimin e çative, rrugëve kryesore, rregullimin e godinës së Bashkisë, sistemin e ndriçimit.

“Mirëmëngjes dhe me këto pamje të transformimit të Pukës nga një vrimë e zezë, në një shëmbëlltyrë spektakolare të Rilindjes Urbane, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama.