TEKSA OPOZITA PO PROTESTONTE PËRPARA KRYEMINISTISË PËR LARGIMIN E EDI RAMËS NGA PUSHTETI, KY I FUNDIT I KA DËRGUAR NJË MESAZH TË QARTË SE QEVERIA NUK PREKET.

KREU I QEVERISË NGA BERATI KU PO ZHVILLONTE NJË TAKIM ME 200 OPERATORË TURISTIKË NË KËTË QYTET,

THA SE PROTESTAT DËMTOJNË EKONOMINË DHE IMAZHIN E VENDIT PËR NEGOCIATAT, POR QEVERIA KA BESIMIN E SHUMICËS SË SHQIPTARËVE DERI NË VITIN 2021