RAMA: SOT PREZANTOHET PROJEKTI PËR TEATRIN KOMBËTAR, JA KU DO NDËRTOHET

Pas përplasjeve mes artistëve dhe Ministrisë së Kulturës për Teatrin Kombëtar, qeveria ka vendosur ta prezantojë sot publikisht projektin. Në orën 17:00 në sallën e Ekspozitave në Kryeministri do të prezantohet “Projekt-Propozimi i Teatrit të Ri”.

Kryeministri Rama ka shkruar në faqen e tij në “Facebook” se Teatri i ri do të ngrihet mbi gërmadhën e të vjetrit.

Teksa shpërndan fotografi nga gjendja aktuale e teatrit, kryeministri shkruan se projekti është një nisme frymëzuese për një Partneritet Publik-Privat në funksion të kulturës e të zhvillimit ekonomik e social.

Ndërkohë, gjatë seancës së sotme në Komisionin e Medias opozita kërkoi të zhvillohet një seance dëgjimore me ministren e Kulturës Mirela Kumbaro, përpara prezantimit të projektit.

Nuk dihet ende nëse ministrja do të paraqitet në Komision përpara orës 17:00, por me shumë gjasa kjo seancë nuk do të zhvillohet sot.

29176905_10155640422041523_1108929163911233536_n

29063662_10155640422166523_7669988906850320384_n

29066673_10155640422516523_7358934619221131264_n

29136991_10155640422506523_3079494171162050560_n